UŞAK / ULUBEY - Ulubey 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi

MESLEK TANITIM GÜNLERİ

UŞAK ÜNİVERSİTESİ ULUBEY MESLEK YÜKSEK OKULU  ÖĞRETİM GÖREVLİLERİ  ÖĞRENCİLERİMİZLE MESLEK TANITIM ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU.

Öğrencilerin hedeflerini belirlerken ilgi duydukları meslekler hakkında detaylı bilgi sahibi olmasını sağlamak amacıyla Okulumuz rehberlik servisi tarafından düzenlenen "Meslek Tanıtım Günleri" kapsamında  Uşak Üniversitesi Ulubey Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlileri tarafından Okulumuz gösteri salonunda öğrencilerimizle buluştu. Farklı Meslek dallarından öğrencilerimiz bilgilendirildi.

Okul Müdürü Mustafa TUFAN  ise ,"Öğrencilerimizin doğru bir hedef belirlemelerini sağlamak, her kurumun öncelikli hedeflerinden biri olmalıdır. bizler de öğrencilerimize yetenekleri doğrultusunda hedef çiziyoruz. Kurum olarak amacımız öğrencilerin özlerini keşfetmelerini sağlayarak kendileri için en doğru mesleği seçmelerine vesile olmaktır."Bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyledi. Okulumuza gelen öğretim görevlilerine okulumuz olarak çok teşekür etti.

28-12-202228-12-202228-12-202228-12-202228-12-2022

Yayın: 28.12.2022 - Güncelleme: 10.11.2023 15:07 - Görüntülenme: 231